• Dansk
 • English
 • Deutsch
 • Forside bck

   

  Kom i fagligt selskab!

  Nørhaven har eksisteret i snart 50 år og har igennem årene leveret millioner af bøger til forlag i Norden og Nordeuropa.

  Vi behandler hver enkelt bog med respekt og omtanke, uanset bogens udformning, målgruppe og pris. Selvom bøgerne i dag produceres på store industrielle anlæg, bliver der lagt meget energi i hver enkelt titel. Bøger er kultur og derfor behandler vore erfarne medarbejdere hver enkelt titel med stor respekt.

  Nørhaven er en moderne industriel virksomhed med en enorm produktions kapacitet på vore 7 store højproduktive rotationsmaskiner og vore 2 fuldautomatiske bogbinder gader. Vor specialiserede omslagsproduktion omfatter udover selve trykningen af de mange omslag også, en omfattende vifte af muligheder for efterbehandling. Vi kan simpelthen alt indenfor lak, præg og special effekter af omslag.

  Vi har stor erfaring og stærke relationer til forlag i ind- og udland og bliver ofte tilvalgt på grund af vor store grafiske viden og evne til at levere attraktive løsninger til den rigtige pris

   

  "Kontakt os for en snak om netop din udgivelse"

  Ring på +45 87 25 60 00 eller skriv på info@norhaven.com


  KONTAKTFORMULAR