• Dansk
 • English
 • Deutsch
 • Nørhaven laver hvert år et klimaregnskab, hvor den totale CO2 udledning for bogproduktionen opgøres.

  Nørhaven kan ved hjælp af vores ClimateCalc certificering kalkulere CO2 udledningen på produktionen af den enkelte bogtitel.

  Efterfølgende kan vi hjælpe med kompensation af CO2 udledningen gennem vedvarende energiprojekter i 3. lande.(WWF)

  Nedenfor kan du finde vores ClimateCalc-certifikat.

  Download certifikat : HER

  For at efterkomme den stigende efterspørgsel på CO2 neutralt producerede bøger, bruger Nørhaven nu udelukkende 100% CO2 neutral strøm til egen produktion.

  Download certifikat : HER

  Som kunde hos Nørhaven kan du også gøre en forskel for miljøet. Ved at vælge miljøcertificeret papir til din ordre medvirker du direkte til at sikre en forsvarlig skovdrift.

  Nørhaven har en chain of custody certificering fra FSC®, som er en global mærkningsordning der sikrer at der er sporbarhed i hele kæden fra skoven til slutbrugeren. Når du køber et FSC-certificeret produkt, støtter du mennesker, dyr og planter over hele kloden. FSC er en garanti for, at der ikke fældes mere træ end skoven reproducerer og sikrer samtidig at skovarbejderne får en uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

  Nedenfor kan du finde vores FSC-certifikat.

  Download certifikat : HER

  Alle danske grafiske virksomheder kan være med til at tage socialt ansvar ved at tilslutte sig Det grafiske CSR-kodeks. Et kodeks, som tager udgangspunkt i FN Global Compacts ti principper.

  Gennem GRAKOM Arbejdsgivere har danske grafiske virksomheder sammen med HK/Privat sat rammerne for Det grafiske CSR-kodeks. Det tager udgangspunkt i FN Global Compacts ti principper om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

  Nedenfor kan du finde vores CSR-certifikat.

  Download certifikat : HER

  Nørhaven vil være en reel bæredygtig virksomhed, som tager ansvar for miljøet, samfundet og virksomhedens medarbejdere.

  Vi tager udgangspunkt i FN's 17 verdensmål, hvor vores fokus er på de mål, hvor vi faktisk kan gøre en forskel.

  I den forbindelse har Nørhaven sammen med Steen Hildebrandt udgivet bogen "Danmark og verdensmålene - en ny dagsorden" Er du interesseret i bogen, kan den rekvireres på info@norhaven.com

  Vi vil reducere CO2 udledningen fra vores egen produktion og samarbejde med kunder og leverandører om at sænke CO2 udledningen i hele værdikæden. Den CO2 udledning vi ikke kan undgå, vil vi kompensere gennem vedvarende energiprojekter i 3. lande gennem WWF.

  Nørhavens egen udledning skal være neutral i 2025.